Despre participanti

CATENA

Dupa cum probabil stiti, farmaciile CATENA - brand romanesc - sunt prezente pe tot cuprinsul tarii.

Aspectul modern al farmaciilor, ambianta placuta, gama variata de produse, preturile avantajoase, ofertele promotionale atractive, dar mai ales serviciile de calitate sunt cele mai importante criterii dupa care se conduce CATENA.

Daca ati intrat deja intr-o farmacie CATENA, ati observat cu siguranta ca relatia farmacist-client nu este nici pe departe una formala, care se reduce la eliberarea mecanica a unui produs.

Misiunea noastra are si alte obiective. Farmacistii nostri ofera in permanenta sfaturi si recomandari profesioniste pentru o gama larga de produse, consiliere de frumusete si fitoterapie, elibereaza retete gratuite si compensate, inclusiv antidiabetice, precum si retete electronice.

Farmaciile CATENA ofera clientilor sai o serie de reduceri speciale prin intermediul cardurilor de fidelitate: Cardul Club Standard, Cardul pentru Pensionari, Cardul pentru Studenti.

Pentru toti clientii fildeli, posesori de Card Club Catena, oferim reduceri intre 11-22% la peste 4000 de produse (medicamente, cosmetice si suplimente alimentare), inclusiv la retete compensate! *

Va asteptam in farmaciile CATENA pentru a va convinge ca la noi vorbele inseamna fapte!

* reducerile se aplica la suma platita de pacient.

Pentru mai multe detalii puteți consulta www.catena.ro

LAROPHARM

LAROPHARM este o companie farmaceutica romaneasca solida, cu experienta in cercetare, productie si distributie de peste 12 ani.

Societatea detine una dintre cele mai noi si moderne fabrici de produse farmaceutice, respectand regulile privind Buna Practica de Fabricatie (GMP) pentru productia si distributia medicamentelor.

Avand un portofoliu actual de peste 70 de produse, LAROPHRM produce atat medicamente cu prescriptie medicala, cat si medicamente fara prescriptie medicala si suplimente alimentare. Compania detine laboratoare de cercetare de cel mai inalt nivel, linii de productie moderne si o puternica echipa de reprezentanti medicali si de vanzari, fiind un reper in industria farmaceutica din Romania.

Principalul obiectiv LAROPHARM este sa ofere pacientilor din Romania si nu numai o alternativa accesibila si de inalta calitate pentru medicamente si suplimente alimentare, contribuind la multumirea acestora si la sustinerea unei vieti sanatoase.

Datorita facilitatilor existente si personalului cu un inalt grad de calificare, LAROPHARM si-a concentrat activitatea si catre outsourcing, devenind beneficiar de contract atat pentru piata interna cat si pentru cea externa.

Pentru mai multe detalii puteți consulta www.laropharm.ro

MEDAS

"Pe o piata medicala privata care promoveaza un business al serviciilor medicale in folosul pacientului, MEDAS isi propune sa dezvolte o cultura a sanatatii in beneficiul omului."

Centrul Medical MEDAS este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din Bucuresti. Si-a inceput activitatea in anul 2003 prin deschiderea Clinicii Medicale Gabroveni, urmata la scurt timp de deschiderea primului Laborator de Analize Medicale.

Aflat pe piata serviciilor medicale private de peste 9 ani, MEDAS a cunoscut o permanenta dezvoltare, investitiile realizate in decursul timpului regasindu-se atat in tehnologie cat si in capitalul uman.

Extinderea companiei a continuat in urmatorii ani. In prezent, MEDAS detine 7 clinici medicale: MEDAS Professional, MEDAS Unirea, MEDAS Feminis, MEDAS Titan, MEDAS Gabroveni, MEDAS Clinica de Medicina Naturista si Complementara si MEDAS Pitesti, 5 laboratoare: 3 in Bucuresti unul in Giurgiu si altul in Pitesti, precum si 6 departamente de radiologie si Imagistica medicala.

Peste 1.000.000 de pacienti au beneficiat pana la sfarsitul anului 2011 de serviciile medicale oferite de MEDAS. In prezent Centrul Medical MEDAS are peste 200 de cadre medicale ce se perfectioneaza continuu si formeaza echipe MEDAS profesioniste.

Astazi Centrul Medical MEDAS ofera consultatii in peste 30 de specialitati medicale si chirurgicale, analize de laborator, servicii de imagistica medicala precum si metode de tratament neinvazive, de ultima generatie.

Astfel, prin activitatea noastra ne-am dorit sa aducem un suport consistent de specialisti si tehnica de varf, care asigura calitate, eficienta si rapiditate in derularea programelor de promovare si imbunatatire a starii de sanatate a populatiei.

De aceea Centrul Medical MEDAS a devenit alegerea perfecta pentru cei ce doresc sa beneficieze de serviciile medicale oferite in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate intr-un ambient modern si dotat la standarde europene.

In curand MEDAS va deschide primul spital privat din Bucuresti avand ca tel principal tratamentul chirurgical al afectiunilor urogenitale.

Spitalul privat, ale carui lucrari de constructie sunt intr-o faza avansata, va avea 5 etaje, sectie de ATI si prin cele 3 sali de operatie dotate ultramodern va oferi o gama larga de tratamente chirurgicale cu profil urologic dar si estetic si reparator, exclusiv pentru sfera urogenitala.

Pentru mai multe detalii puteți consulta www.med-as.ro

CATENA

CATENA

LAROPHARM

LAROPHARM

MEDAS

MEDAS